Redo att komma igång med en enkel, effektiv och lönsam försäljning?

Produkten

Vi ville börja med en produkt vi vet att det finns ett stort behov av. Som dessutom är lätt att sälja och en glädje att köpa. Vi har designat och utvecklat otroligt bra mikrofiberdukar som städar bort alla bakterier utan användning av rengöringsmedel. Dukarna finns i trendriktiga färger och har flera användningsområden.

Dukarna har flera användningsområden med rekommendationer som är bra att följa. På varje mikrofiberduk hittar du information om hur de ska användas på tvättlappen. Du kan också läsa mer om dukarna och deras användningsområden här.

Ja, det stämmer! Det är utfört en rad tester på detta och resultatet visar om och om igen att du får bort mer bakterier vid användning av mikrofiberdukar och vatten.

Leverans

Vi levererar till din klubadress, skola eller bostadsadress om inte annat uppgetts i kommentarsfältet för din beställning. Önskar du ändra leveransdag efter beställningen är lagd ber vi dig ta kontakt med oss via e-post: info@fibgreen.se

Vi skickar varorna 1-2 arbetsdagar efter beställning, om inte annat uppgetts i kommentarsfältet för beställningen.

För att kunna använda oss av gratis frakt har vi satt en minimumgräns på 50 paket.

Retur

Om ni har osålda varor efter försäljningens slut tar ni kontakt med er kontaktperson hos FibGreen. Vi beställer upphämtning av varorna och skickar en ny faktura.

Osålda och intakta varor registreras i god tid innan fakturan förfaller. Detta gör ni genom att ta kontakt med er kontaktperson för FibGreen.

Betalning

När ni tagit emot varorna skickar vi också ut fakturan. Den har förfallodatum 45 dagar efter att varorna levererats. Om inte alla varorna säljs ordnar vi det i god tid före förfallodatum.

Om ni märker att ni säljer mer än tänkt; kontakta oss så eftersänder vi det antal ni önskar.

Övrigt

Varje skolklass, lag eller förening måste ha en kontaktperson. Denna person ansvarar för gruppens beställning och faktura. Det är ett krav att ansvarig är över 18 år och godkänner att vi gör en kreditupplysning.

Kort och gott är vinsten 100 kr per sålt paket. Du köper paket för 100 kr och säljer dem för 200 kr. Detta motsvarar alltså en vinst på 50%.

Ett varuprov innehåller först och främst en låda med våra fantastiska mikrofiberdukar. Detta ger dig både möjlighet att testa produkten, samtidigt som du kan använda det till att börja sälja. Vi skickar också med ett infoblad om FibGreen och produkten tillsammans med en lista som kan användas om ni vill börja sälja på förhand.

Det första ni gör är att lägga en beställning här. På sidan för beställning hittar ni också info om hur försäljningen går till. Ni får tillgång till en mall med flera goda råd och erfarenheter från oss, som gör att försäljningen blir utförd på bästa möjliga sätt.

Tjäna pengar till klassen, laget eller föreningen

Starta en försäljning och
få gratis varuprov