Redo att komma igång med en enkel, effektiv och lönsam försäljning?

Vi brinner för att göra försäljning enkelt med produkter som ger gott samvete.

FibGreen mikrofiberduk

Om oss

Bakom nordiska FibGreen finns en mångårig erfarenhet och bred samlad kompetens i hela värdekedjan från detalj-och dagligvaruhandel till Internationella inköpssamarbeten genom ackrediterade asiatiska partners.

Från åren inom detalj-och dagligvaruhandeln, vet vi hur vi bäst skapar och genomför effektiva och lönsamma kampanjer för alla parter.

Vår spetskompetens är inom textil och mode. Att vår första kampanjprodukt är mikrofiberdukar i trendriktiga färger är en given sak för oss.

Enkel försäljning med FibGreen

Vår vision är att det ska vara enkelt att tjäna pengar till laget och klassen.

Produkten ska vara lätt att sälja och lätt att använda varje dag. Det ska vara en motiverande hög vinst för ditt lag, din förening eller din klass. Du ska kunna lämna över produkten samtidigt som du säljer den, ingen beställning och väntan utan ”Ready to sell and ready to deliver”.

Mikrofiberduk badrum
Sponsor för klubben

Klubbverksamhet och föreningsliv- viktigt för alla åldrar

Klubbverksamhet och föreningsliv är viktiga inslag på varje ort och i alla åldersgrupper, för en tryggare vardag och ett berikande liv.

Alla ungdomar ska få chansen att delta i klubbens aktiviteter, resor, träningsläger. Varje elev ska ges möjlighet att följa med på klassresan eller dagsutflykten. Även klubben eller föreningen ska kunna lyfta målribban och tänka större investeringar såsom nya omklädningsrum, nya redskap, dräkter etc.

Då är kampanjer som är lönsamt lättsålda och tidsbegränsade till 45 dagar ett bra verktyg för att snabbt nå målen tillsammans.  

Vi har otroligt stort fokus på kvalitet i alla steg från produktion tills dess att försäljningen är genomförd. Alla våra högkvalitativa produkter kommer i miljövänligt och återvinningsbart emballage.

FibGreen

Tjäna pengar till klassen, laget eller föreningen

Starta en försäljning och
få gratis varuprov